Kapcsolat

Szíves megkeresésére az Ön által javasolt helyen felkeressük Önt. Rövid tájékozódást követően, amennyiben a megbízás létrejön, titoktartási szerződés aláírása után kezdünk a munkához. Mi az Ön/Önök megbízásából, az Ön/Önök érdekeit szem előtt tartva járunk el. A feltárt hiányosságokról, visszásságokról, szabálytalanságokról csak Önnek/Önöknek tartozunk számot adni.
Az általunk javasoltak alapján az intézkedések megtétele az Ön/Önök feladata, felelőssége, mint ahogyan az intézkedések elmulasztása az Ön/Önök kockázata.
Ha nem keresnek fel időben bennünket, az is!

Kapcsolatfelvétel: info@abctasks.hu 
telefon:    70/329-8009
Ha inkább személyesen keresne fel, belvárosi irodánkban várjuk.


Ön bizonytalan az elszámolásuk helyességében. Vannak bizonylatai, szerződései, számlái, és van egy szóbeli ismertetője az eseményekről. Keressen meg, induláshoz ennyi elég is lesz! Az Ön által javasolt helyen felkeressük Önt. Rövid tájékozódást követően, amennyiben a megbízás létrejön, titoktartási szerződés aláírása után kezdünk a munkához. Mi az Ön/Önök megbízásából, az Ön/Önök érdekeit szem előtt tartva járunk el. A feltárt elszámolatlanságról csak Önnek/Önöknek tartozunk számot adni. Meghatározzuk a vitás kérdéseket, megnevezzük az elszámolatlanság okát, mindkét fél számára alkalmas számviteli javaslatot dolgozunk ki. Ha kívánja, javaslatainkkal a partnerét is felkeressük. Ha partnere készséges, közös megegyezéssel hamar tisztázhatunk minden vitás kérdést.
Ha partnere elzárkózik, Ön az általunk javasoltak segítségével nagy biztonsággal választhatja a jogi eljárás útját.


Kapcsolatfelvétel: elszamolas@abctasks.hu 
telefon:    70/329-8009
Ha inkább személyesen keresne fel, belvárosi irodánkban várjuk.